Nieuws | 18.09.2024

Brouwerij De Brabandere officiële partner van Olympic Festival en Lotto Belgium House tijdens de Olympische Spelen

Olympic Festival
Met een capaciteit van 2 000 personen bood het Olympic Festival in Middelkerke een unieke ervaring voor supporters. Bavik Super Pils zorgde voor een verfrissende en smaakvolle bijdrage aan de beleving van de supporters. 
Het Olympic Festival was het kloppende hart van de Olympische activiteiten in België. Het was een plek waar Belgische fans konden samenkomen om te genieten van de Olympische sfeer, de Spelen te volgen, shows van Belgische artiesten bij te wonen, deel te nemen aan verschillende sportactiviteiten en Olympische atleten te ontmoeten. Het Olympic Festival en Bavik Super Pils zorgden voor de ideale omgeving om de sportieve wedstrijden te volgen op een groot scherm en overwinningen te vieren. Middelkerke heeft zo'n 50 000 mensen ontvangen aan de Belgische kust, naast het nieuwe Casino.

Lotto Belgium House
In het Lotto Belgium House in Parijs waren we met zowel Bavik Super Pils als Kwaremont aanwezig. Het Lotto Belgium House was gelegen in het hart van de sportieve festiviteiten en fungeerde als het centrum waar atleten, partners, notabelen en particulieren samenkomen om de wedstrijden te bekijken. Het was dé ontmoetingsplaats voor Belgen tijdens de Olympische Spelen in Parijs. 

Als officiële partner leverden we met zowel Bavik Super Pils als Kwaremont een bijdrage aan de feestelijke sfeer in het Lotto Belgium House. Daarnaast zijn Bavik Super Pils en Kwaremont als nationaal symbool naar voor geschoven in de Belgium Sports Bar in Parijs. Hier konden fans samen met atleten prestaties vieren, genieten van optredens van bekende artiesten en DJ's, de culinaire hoogstandjes van Michelin-chefs proeven, wedstrijden volgen op het grote scherm en kunnen deelnemen aan diverse activiteiten.